Karleuša doživela udes u centru Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša doživela udes u centru Beograda

Jelena Karleuša je u sredu 31. oktobra oko 10 časova doživela saobraćajnu nesreću u centru Beograda. Prema saznanjima Blica, policija je utvrdila da je ona odgovorna za udes i da joj sledi prekršajna prijava.

Jelena Karleuša je vozeći svoj džip udarila u drugo vozilo na uglu Šoline i Krupanjske ulice na Savskom vencu. Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije povređena u udesu, a očevici kažu da je uredno sačekala dolazak policije, koja je izvršila uviđaj, piše Blic.

- Protiv Jelene Karleuše podnećemo prekršajnu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nesreće, jer se nije propisno zaustavila na raskrsnici, iako je bila u obavezi da propusti vozilo koje je nailazilo iz ulice sa prvenstvom prelaza- rekao je izvor "Blica" iz MUP-a.

Pevačica je, navodno, žurila da odveze ćerke u obdanište.

Kako izvor "Blica" tvrdi, Karleuša će platiti veliku kaznu budući da je saobraćajni prekršaj počinila vozeći automobil sa stranim registarskim oznakama, a naš zakon propisuje veće kazne za strance.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.