Karleuša: Nećemo plakati, pevaćemo sa osmehom

Izvor: Poznati.info, 18.Sep.2012, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša: Nećemo plakati, pevaćemo sa osmehom

Popularna pop pevačica pozvala je sve da dođe u četvrtak na humanitarni koncert pomoći porodici tragično nastradalog Darka Radovanovića

–Vidimo se u četvrtak u Sremskoj Mitrovici na humanitarnom koncertu pomoći porodici mog tragično preminulog kolege Darka Radovanovića. Nećemo plakati, nećemo biti tužni. Pevaćemo sa osmehom zato što smo ga poznavali, slavićemo njegovo ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i njegove pesme, a on će nas, sigurna sam, gledati sa nekog mnogo boljeg mesta, napisala je pevačica Jelena Karleuša , koja je jedna od onih koji su se odazvali da učestvuju na ovom koncertu.

Koncert se održava u sportskoj hali, a osim Karleuše, pevaće i Ivana Selakov, Boban Rajović. „Allegro bend“, Goca Tržan, Dženan Lončarević i mnogi drugi.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jelena Karleuša vas poziva na koncert posvećen Darku Radovanoviću (Foto)

Izvor: Svet plus, 18.Sep.2012

U četvrtak 20. septembra u Sremskoj Mitrovici održaće se koncert u čast tragično preminulog Darka radovanovića. Pored svih većih zvezda domaće estrade svoje učešće potvrdila je i Jelena Karleuša.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.