Karleuša Baki Prasetu pružila PONUDU koja se NE ODBIJA - Javno saopštila da je spremna da sklope OVAJ DOGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 13:18

Karleuša Baki Prasetu pružila PONUDU koja se NE ODBIJA - Javno saopštila da je spremna da sklope OVAJ DOGOVOR

Jelena Karleuša putem društvenih mreža obratila se jutjuberu Baki Prasetu voljna da razmene i isprobaju njihove najtraženije proizvode. Karlin đus i Bakinu palačinku.

Jelena Karleuša poznata je po svojim iskrenim komentarima na društvenim mrežama, a sada se javno obratila poznatom jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.

Ona mu je javno pružila ponudu da njihove najpozantije proizvode međusobno isprobaju.

Ona je na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu objavila sledeće reči uz snimak Bogdana i njenog gostovanja u jednoj emisiji:

- Može, idemo! Ja ću da probam tu palačinku (ili kako ti to već zoveš), a ti obavezno Karli đus (sok od...). Možemo to da nazovemo "Baka Karli kombo" - napisala je ona.

- Neverovatno koliko su današnji mladi muškarci neposredni u komunikaciji i neočekivano iskreni kada treba da daju kompliment - dodala je Karleuša.

Podsetimo, ona je u gostovanju u jednoj emisiji rekla da će zadržati za sebe šta joj pada na pamet kada čuje ime Baka Prase, na šta je Bogdan bio u šoku i zbunjen jer nije znao na šta je tačno pevačica pomislila.

On je u svom prenosu uživo na jutjub kanalu predložio da Kasrleuša proba jedan od njegovih najprodavanijih proizvoda po kojem je prepoznatljiv, a to je palačinka.

Pevačica je odmah odgovorila na njegov predlog i dala mu ponudu koja se ne odbija. Da li će doći do ovog susreta, ostaje nam da ispratimo.

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.