Kao dve SESTRE BLIZNAKINJE: Miljana Kulić i Jelena Karleuša neodoljivo liče - kojoj bolje stoji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 22:24

Kao dve SESTRE BLIZNAKINJE: Miljana Kulić i Jelena Karleuša neodoljivo liče - kojoj bolje stoji?

Identične su, zar ne?

Miljana Kulić, aktuelna učesnica "Elite", najpopularnijeg rijaliti formata na ovim prostorima, trenutno bije svoje bitke na imanju u Šimanovcima i kako to obično biva, ne dozvoljava da joj iko na crtu stane. No, danas je u prvi plan pored njenog višečasovnog sukoba sa nekadašnjim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem, poznatijim pod pseudonimom Bebica, ipak dospelo nešto drugo.

Kako bi se to savremenim jezikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponekad i ironično reklo "život imitira umetnost", pa su se kockice poklopile tako da je Miljana identično bila odevena kao plavokosa pop zvezda Jelena Karleuša, kojoj kada ovo bude videla možda i ne bude svejedno. Evo o čemu je reč.

Dok je danas u Beloj kući za crnim stolom trajao porodični sastanak, Miljana je po starom dobrom običaju vodila glavnu reč (da ne kažemo svađala se) te je ponovo dospela u sam centar medijskog zbivanja. Tom prilikom je bila odevena, baš kao što smo napisali, identično kao JK.

Miksi je na sebi imala plavu, oversajzd duksericu sa kapuljačom, donji deo trenerke i naočare za sunce. Zašto sve ovo pominjemo ovako do detalja, budući da ovaj članak definitivno nije posvećen modnom ukusu rijaliti zvezde?

Iz razloga što je isti modni krik na sebi imala i pop zvezda pre nekoliko godina, dok je držala časove svojim kandidatima u Zvezdama Granda.

Nepogrešivu sličnost smo prepoznali iste sekunde, te primetili da u poređenju izgledaju kao da su sestre. I jedna i druga su takođe u svojoj branši prilično kontroverzne, ali i izrazito uspešne i popularne, ma šta ko mislio o njima.

Da li i vi mislite da su njih dve na bilo koji način identične ili je samo tvorac ovog teksta previše upućen u živote ove dve eminentne ličnosti? Prosudite sami.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.