KUPAĆI ILI KONOPAC PREKO INTIMNOG DELA? Karleuša u TOPLESU preživljava LETNJU TUGU - nikad IZAZOVNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 09:10

KUPAĆI ILI KONOPAC PREKO INTIMNOG DELA? Karleuša u TOPLESU preživljava "LETNJU TUGU" - nikad IZAZOVNIJA

Temperatura porasla čim se pojavila na plaži.

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko mnogo radi, ali i kao i neko ko ume sebe da nagradi luksuznim i više nego zasluženim odmorom od obaveza. Tako pevačica trenutno uživa u poslednjim danima letovanja u Turskoj, a ujedno i prikuplja energiju za zakazane nastupe u Budvi i u Novom Sadu.

Iako su čitav region pogodile velike vrućine, na osnovu Jeleninih objava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram, čini nam se da temperatura poraste za koji stepen gde god se pevačica pojavi sa svojim zgodnim telom i provokativnim odevnim kombinacijama.

Ovog puta je Karleuša objavila sliku gde leži na plaži sa crnim šeširom na glavi i sa neobičnim i provokativnim kupaćem koji više otkriva nego što skriva. Kupaći se sastoji od tanke tračice koji pokriva najintimniji deo pozadninskog dela, a otkriva bujne guz*ve. Pevačica nije bio potreban gornji deo jer se sunčala u toplesu.

Kao muzičku pozadinu iskoristila je dobro poznati hit američke pevačece Lane del Rej "Summertime sadness" ("Letnja tuga"). Nadamo se da Karleuša ne tuguje previše zbog završetka odmora i da će radost pronaći u predstojećim koncertima i suretima sa svojom publikom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

se sastoji od tanke trake koje
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.