KO JOJ JE PLAĆAO da se leči od raka?! Jelena Karleuša PONOVO na udaru ovog MOĆNOG muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:11

"KO JOJ JE PLAĆAO da se leči od raka?!" Jelena Karleuša PONOVO na udaru ovog MOĆNOG muškarca

Sve je otišlo predaleko.
Rat kompozitora Aleksandra Radulovića Fute i pop dive Jelene Karleuše ne prestaje. Futa je sada ponovo žestoko opleo po Karleuši i to svađajući se sa korisnikom mreže Iks (nekadašnji Tviter) koji se predstavlja pod imenom La Bomba.
Spor koji se vodi oko intelektualne svojine i autorskih prava između Fute i Karleuše i dalje je u toku, a kompozitor je, podsetimo, pokrenuo sudski postupak protiv muzičke zvezde zbog navodnog kršenja autorskih prava, a njen zvaničan Jutjub kanal je njegovom prijavom, neposredno pred objavljivanje pevačicinih dugo očekivanih albuma "Alfa" i "Omega", ugašen.
JK je nedavno na svom Instagramu objavila kako "Futa Radulović pokušava ucenom...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.