Izvor: Press, 25.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA UPUTILA DIVNE REČI DARKU LAZIĆU: Zatvorite oči, pomislite na njega i to će krenuti kao ISKRA prema njemu

Čitava estrada ovoj zvezdi Granda upućuje poruke podrške na društvenim mrežama
Pevač Darko Lazić juče je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu i trenutno se bori za život.
Čitava estrada ovoj zvezdi Granda upućuje poruke podrške na društvenim mrežama, a među njima je i pop diva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Jelena Karleuša.
JELENA KARLEUŠA✔@karleusastar



Darko je mlad i jak. Apsolutno sam sigurna da ce se oporaviti i da ce sve biti ok. Mračnim mislima, tekstovima, samo navlačite negativnu energiju. Zatvorite oči, pomislite na njega, kako divno peva i to će krenuti kao iskra ka njemu!
11:57 - 24. окт 2018.
896 46 људи прича(ју) о овоме


Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима




"Darko je mlad i jak. Apsolutno sam sigurna da će se oporaviti i da će sve biti OK. Mračnim mislima, tekstovima, samo navlačite negativnu energiju. Zatvorite oči, pomislite na njega, kako divno peva i to će krenuti kao iskra ka njemu!", napisala je pevačica na svom Tviter nalogu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.