KARLEUŠA SE POMIRILA SA LEGENDARNOM KOLEGINICOM - ovaj zagrljaj se toliko dugo čekao na estradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:16

KARLEUŠA SE POMIRILA SA LEGENDARNOM KOLEGINICOM - ovaj zagrljaj se toliko dugo čekao na estradi

Želomo da ih niko više ne rastavi.

Milica Pavlović je priredila promociju svog petog studijskog albuma "Lav" u jednom prestoničkom restoranu.

Mlada pevačica je bila vrlo uzbuđena, a publika je puna očekivanja da će "Lav" nadmašiti prethodni album "Posesivna". Album je najavila balada "Venčanje", koja je izašla pre tri nedelje.

Na promociji su došle mnogobrojne kolege a među njima je bila i njena dobra drugarica Jelena Karleuša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Na internetu su se pojavili snimci koji dokazuju da je Karleuša bila vidno raspoložena i da je učestvovala u slavlju i ume novog albuma mlađe koleginice, koja novi muzički materijal izbacuje gotovo na godišnjem nivou.

Koliko je bila raspoložena svedoči i to da se latila mikrofana i da je pevala, ali se i njihala uz pesme drugih kolega.

Na internetu su se pojavili i snimci na kojima se Jelena Karleuša grlila sa Anom Bekutom i zajedno pevala sa njom pesmu: "Treba vremena".

Grljenje prevačica je došlo kao veliko iznenađenje jer su mediji pisali da Bekuta i Karleuša i nisu u najboljim odnosima nakon što je Karleuša napustila žiriranje u Zvezdama Granda. Ona je vrlo brzo nakon dolaska Cece u ekipu, obrisala sa instagrama svoje kolege sa kojima je žirilala u gledanom talent šou programu.

– Ana, Marija, Sanja, Bosanac, svi koje sam blokirala mora da su nešto loše uradili. Blokiram samo one koji mu loše čine ili loše o meni pričaju. Nikada bez razloga – istakla je Karleuša tom prilikom.

Ipak, izgleda da je Jelena rešila sve nesuglasice između nje i Bekute.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by Jelena Karleuša-FAN PAGE (@t.i.h.i.u.b.i.c.a.a)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.