Izvor: Blic, 18.Jan.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA SAZNALA ZA OVO Vranješa izbacuju iz kluba, a Duško Tošić PROFITIRAO: Zavrteće vam se u glavi od cifre koju će zarađivati

Nakon što je početkom godine izbio skandal kada su prvo procurile informacije da se Jelena Karleuša tajno dopisivala sa Ognjenom Vranješom Dušku Tošiću iza leđa, potom eksplicitne fotografije, a onda i poruke koje su Jelena i Ognjen razmenjivali, pevačica je otputovala kod supruga u Kinu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJNOVIJE VESTI Nakon objavljivanja eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše, stiglo obaveštenje

Izvor: Blic, 19.Jan.2019, 09:02

Nakon što su u javnost procurile informacije o tome da se Jelena Karleuša tajno dopisivala sa Ognjenom Vranješom, potom isplivale eksplicitne fotografije, a onda i poruke koje je pevačica slala bosanskom fudbaleru, došlo je do promene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.