KARLEUŠA RENOVIRA VILU OD 2.5 MILIONA EVRA - Teretana, sauna, bazen... Jelena i Duško odrešili kesu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 17:59

KARLEUŠA RENOVIRA VILU OD 2.5 MILIONA EVRA - Teretana, sauna, bazen... Jelena i Duško odrešili kesu!

Rešila da dovede vilu do savršenstva!

Radovi na vili koju su Duško Tošić i Jelena Karleuša kupili od Dragana Stojkovića Piksija pre skoro dve godine, konačno su počeli. Pop pevačica je imala posebne zahteve kad je enterijer u pitanju, tako da će sigurno potrajati, a kada radnici nisu na poslu, o kući i dvorištu brine čuvar. Pošto će leto, bila vila gotova ili ne, baškarenje u bazenu neće izostati, tako da očekujemo vrele fotke kojim će nas Jelena uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počastiti iz tog dela vrta.

Kako se pisalo, vrednost ove vile je oko 2.500.000 evra. Navodno sadrži četiri velika kupatila, osam soba, saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i svašta još.

Inače, u adaptaciju vile nakon kupovine pevačica je već uložila oko milion evra, a o svojim planovima je kratko rekla.

Yenge🌪 in @prettylittlething 👗 #la💣 #superyenge

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 6. Апр 2020. у 10:36 PDT

- Ovo je naš novi dom koji će se uskoro renovirati. Korona nas je malo usporila u tome, ali od ponedeljka kreće renoviranje. Ovo je poslednji put da izgleda ovako - rekla je Karleuša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.