KARLEUŠA NAPRAVILA ŽURKU U KOLIMA: Jelena đuskala i nervirala Duška Tošića dok je vozio, a ovako je on reagovao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA NAPRAVILA ŽURKU U KOLIMA: Jelena đuskala i nervirala Duška Tošića dok je vozio, a ovako je on reagovao! (VIDEO)

Jelena Karleuša otputovala je u Istanbul u poseti svom suprugu, fudbaleru Bešiktaša Dušku Tošiću. Bračni par uživa u najvećem turskom gradu, a JK je objavila serijal fotografija iz ove svetske metropole.

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 11. Апр 2017. у 7:21 PDT

Osim fotografija iz Istanbula, Karleuša je objavila i jedan kratak snimak. Na njemu se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kako Jelena đuska u automobilu dok je išla jedna pesma sa radija. Dok se JK zabavljala, Duško je vozio. - Nerviram muža - napisala je Jelena Karleuša. Kako je Duško reagovao posle ovoga, pogledajte na snimku:

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 11. Апр 2017. у 7:59 PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.