KARLEUŠA: Moja guza je 100 posto prirodna!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA: Moja guza je 100 posto prirodna!

- Celo moje telo i lice pregledaće tim plastičnih hirurga. Zatim će mi dati napismeno da su mi du*e, noge, ruke, lice, stomak, itd. 100% prirodni – napisala je pevačica na Tviteru

Pevačica Jelena Karleuša tvrdi da će svojim fanovima prirediti ultazvučno i rendgensko snimanje njene zadnjice i time dokazati da je ona potpuno prirodna.

Ako znamo da je popularna pevačica sklona ekscentričnom ponašanju, ostaje nam samo da sačekamo ovaj nesvakidašnji TV projekat.

(Telegraf/ Foto: Tviter @karleusastar)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

JK: Dokazaću da nisam plastična!

Izvor: Tracara.com, 03.Feb.2013

Kaže da će uživo dokazati da nije ‘od plastike’ Jelenu Karleušu od samog početka karijere konstantno osporavaju, a ona se vrlo dobro nosi s tim. Osporavaju joj glas, stas, scenski nastup, izjave, stavove, imidž… Ona je ubedljivo najosporavanija javna ličnost na Balkanu.Ipak, iako se čini...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.