KARLEUSA ISPROZIVALA BEKVALCEVU Anonimusi pevaju bolje od Nate

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUSA ISPROZIVALA BEKVALCEVU Anonimusi pevaju bolje od Nate

Jelena Karleuša oplela je po Nataši Bekvalac! Osim što je u poslednjoj epizodi „Zvezda Granda“ aludirala na to da ona peva bolje od Marije Šerifović, JK je kritikovala i „novosadsku barbiku“.

Dlaka u jajetu

Nakon što je takmičarka iz Makedonije Marijana Marijangel otpevala Natin hit „Najgora“, Jelena ju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je ishvalila.

- Marijana, ti si pesmu Nataše Bekvalac otpevala top! Otpevala si je bolje nego što je Nataša otpevala tu pesmu! Pokidala si, mnogo mi se sviđa - rekla je Karleuša takmičarki.

Međutim, našla je dlaku u jajetu - Jeleni se nije dopao takmičarkin stajling, tačnije maska na njenom licu, koja podseća na one s karnevala u Veneciji.

Bekuta je brani

- Prava si mala bombica. Imaš stajling kao da ti stvarno nije dobro. Nemoj da mi se zahvaljuješ, htela sam da te bušim. Kao da smo u nekoj ustanovi u Veneciji - rekla joj je JK, a Bekuta je krenula da brani takmičarku.

- Nemoj sad to, ustanova... Nije u redu - rekla je Ana, a JK je bila uporna:

- Stajling je katastrofa!

Šerife, opalim te golim!

Aca Lukas je bio veoma raspoložen u poslednjoj emisiji „Zvezde Granda“, pa je rešio da isproziva kolegu Šerifa Konjevića. Tek što je tajanstveni član žirija Šerif Konjević krenuo da ocenjuje takmičare, Aca ga je prekinuo. Šerifu nije bilo jasno šta se dešava.

- Molim?! - pitao je Konjević Lukasa, a on mu uzvratio:

- Opalim te golim!

Apsolutni hit večeri bio je Šerifov odgovor.

- Hvala! - rekao mu je folker, a žiri je prasnuo u smeh.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.