KARLEUSA I SRBLJANOVICKA NA SUDU Da li im je ugrozena bezbednost

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUSA I SRBLJANOVICKA NA SUDU Da li im je ugrozena bezbednost

One su svedoci koje je Viši sud u Beogradu odlučio da pozove da svedoče u slučaju protiv Ivana Ivanovića iz pokreta "SNP Naši"

Pevačica Jelena Karleuša i spisateljica Biljana Srbljanović sledeći su svedoci koje je Viši sud u Beogradu odlučio da pozove da svedoče protiv Ivana Ivanovića iz pokreta “SNP Naši”.

Njihovo saslušanje zakazno je za maj.

Ivanoviću se sudi zbog ugrožavanja bezbednosti 30 javnih ličnisti čija je imena >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << stavio na listu “najvećih srbomrzaca”.

Karleuša i Srbljanović našle su se na tom spisku, ali se do sadanisu izjasnile da li smatraju da je to ugrozilo njihovu bezbednost.

Sud je danas saslušao Gorčila Stojanovića, koji je rekao da je već 30 godina izložen različitim kritikama, kao i da se ne oseća ugroženim zbog spiska “srbomrzaca”.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.