KARLEUŠA DONELA VELIKU ODLUKU: Jelena slomljena na komade - Nakon tragedije, više ništa nije isto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 12:00

KARLEUŠA DONELA VELIKU ODLUKU: Jelena slomljena na komade - Nakon tragedije, više ništa nije isto!

Saoštila ju javno.

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te se ne libi da javno govori na bilo koju temu.

Ona za iznošenje svog mišljenja i stavova koje zastupa najčešće koristi prostor društvenih mreža, a naročito je bila aktivna poslednjih dana.

Naime, Karleuša se posle višegodišnje zabrane, u nedelju uveče pojavila na televiziji Pink u emisiji Hit Tvit, gde je kao žena, majka i javna ličnost govorila na temu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja, a sve podstaknuto stravičnim dvema tragedijama koje su se dogodile u našoj zemlji početkom maja.

Nakon ovog gostovanja, Jelena je doživela masovni linč na mrežama, od strane korisnika tih istih mreža, a nakon što je nekoliko dana odgovarala na javne uvrede, pretnje i negativne komentare, Karleuša je danas odlučila da sa istim prekine, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagramu.

- Sve što sam imala da kažem rekla sam. Dodaću za kraj sram vas sve bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu, niti ću više odgovarati na javne napade - saopštila je Jelena svoju odluku.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Hoćete li da joj zabranite da peva?" Eva Ras stala u odbranu Jelene Karleuše! Zarežala na ovu glumicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023

Drama pevačice sa javnošću se nastavlja....Jelena Karleuša se posle višegodišnje zabrane, u nedelju uveče pojavila na televiziji "Pink" u emisiji "Hit Tvit", gde je kao javna ličnost govorila na temu nasilja, a sve podstaknuto stravičnim dvema tragedijama koje su se dogodile u našoj zemlji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.