KARLEUŠA: Bol i očaj razdiru, budi čovek, vrati Tijanu!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA: Bol i očaj razdiru, budi čovek, vrati Tijanu!

- Znam da u tebi ima ljudskosti, dobrote i razumevanja. Znam! Greška je napravljena ali ti budi taj koji će pokušati da je ispravi - napisala je pevačica u otvorenom pismu upućenom "onom ko zna"

Dok traje potraga za petnaestogodišnjom Tijanom Jurić, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula, oglasila se i Jelena Karleuša koja je “onome ko zna” preko svoje Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stranice uputila otvoreno pismo u kojem ga moli da “bude hrabar, učini pravu stvar i Tijanu vrati njenoj porodici”.

Pismo Jelene Karleuše prenosimo u celosti:

Printskrin: Facebook/jkdiva

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Potresno pismo Jelene Karleuše: Budi čovek, vrati Tijanu

Izvor: Story, 06.Avg.2014, 11:01

Jelena Karleuša očigledno potrešena situacijom koja je zadesila jednu porodicu iz Bajmoka, te je napisala otvoreno pismo na društvenoj mreži Facebook...Jelena Karleuša, Foto: Facebook

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.