Još jedan nastup srpskih pevača otkazan u Hrvatskoj FOTO

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 11:07

Još jedan nastup srpskih pevača otkazan u Hrvatskoj FOTO

Naši pevači trebali su da nastupe u Slavonskom Brodu, u dvorani Vijuš, a ovaj koncert zakazan je tek za 10. novembar, međutim, već sada je došlo do otkazivanja

Još jedan nastup srpskih zvezda otkazan je u Hrvatskoj. Ovoga puta reč je o Jeleni Karleuši i Aci Lukasu, čiji su nastupi ovog leta već bili otkazani.

, iz nepoznatih razloga.

Kako je navedeno na njihovom Instagram profilu, razlozi su tehničke prirode.

"Izvinjavamo se svima zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastale situacije. Primorani smo da otkažemo koncert iz tehničkih razloga", piše na ovom profilu, putem kojeg su ljudi obavešteni i o zameni već kupljenih karata za novac.

Podsećanja radi, sredinom jula takođe je došlo do otkazivanja unapred zakazanih nastupa naših pevača u Hrvatskoj, između ostalog i Jeleni Karleuši. Ona je na ostrvu Barbarinac trebalo da nastupi u okviru festivala "Island of love", međutim, kako je sama izjavila, došlo je do promene usled odluke vlasti u ovoj zemlji.

"Sa žaljenjem obaveštavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac – otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan zato što dolazim iz Srbije" napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, pa je nastavila:

"Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam, rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku – širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK", napisala je tada.

Inače, ranije su se u istoj situaciji našli i Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš, Zorana Mićanović i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karleuša i Lukas ponovo zabranjeni u Hrvatskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2023

Jeleni Karleuši i Aci Lukasu Hrvati su ponovo otkazali koncert koji je bio zakazan za 10. novembar 2023. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.