Jeleni Karleuši proradio čir u Zvezdama Granda! Ana Bekuta - Vi ste ale! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeleni Karleuši proradio čir u Zvezdama Granda! Ana Bekuta - Vi ste ale! VIDEO

Nova emisija Zvezde Granda doneće puno uzbuđenja, ali i novih rasprava među članovima žirija, koji će ponovo biri na visini zadatka.

Naime, u novoj emisiji Zvezda Granda, novi kandidati pokušaće da fasciniraju šestočlani žiri i daju svoj maksimum, kako bi se plasirali u narednu fazu takmičenja. Kao što smo i već navikli, sukobi među strogim sudijama neće izostati ni ovoga puta, a glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << akteri biće Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Ana Bekuta, koja je svoje kolege nazvala alama: "Ove ale, vidi šta su ti sve izgovorili, a meni je proradio majčinski instikt", rekla je Ana dok je Marija šokirana bila koleginicinom izjavom.

Jelena Karleuša, zamolila je da je preskoče ovog puta i dodala da joj je proradio čir: "Meni je proradio čir zbog tebe". Zbog koga je Divi proradio čir i šta je Anu navelo da svoje kolege nazove alama, saznaćete u subotu od h na televiziji Prva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.