Jelena i Duško se OTPRATILI na Instagramu!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena i Duško se OTPRATILI na Instagramu!

Pevačica i fudbaler više nisu "prijatelji" na ovoj društvenoj mreži.

U subotu su domaći mediji preneli vest da je Duško Tošić otpratio svoju suprugu Jelenu Karleušu na Instagramu, a danas stiže vest - pevačica je uzvratila "udarac".

Na Jeleninoj listi profila koje "prati" na društvenoj mreži Instagram, Duška više nema.

Broj ljudi koje Jelena prati na Instagramu sa jučerašnjih 37 smanjio se na 36, a Duškovo ime više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ne nalazi među njima. Nijedno od njih se nije oglasilo povodom ovoga, ali je jasno da ne sluti na dobro.

Karleuša za MONDO: Ja ću da pričam šta hoću

Kada je u januaru ove godine počeo skandal u vezi sa navodnom Jeleninom aferom sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, počela su da kruže šuškanja da je Tošić podneo papire za razvod braka, a pevačica je ove navode demantovala. Tada je i poslednji put Duško objavio sliku sa suprugom.

Karleuša i Vranješ: POČINJE!

Duško je bio podrška Jeleni tokom sahrane njene majke Divne Karleuše, 6. marta ove godine, a sledeći i jedini put kada su se pojavili zajedno bilo je aprila na Dedinju, gde je planirano da se par preseli.

Tošić o "razvodu": Želim dug život našim neprijateljima

Pogledajte MONDO TV sa Jelenom:

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.