Jelena Karleuša uzvratila UDARAC bugarskoj pevačici - Spustila je samo tako, o OVOME će se pričati

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 00:04

Jelena Karleuša uzvratila UDARAC bugarskoj pevačici - Spustila je samo tako, o OVOME će se pričati

Nije je štedela!

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na društevnim mrežama nakon što je bugarska pevačica Andrea oplela po njoj nakon njenog nastupa.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila prepisku bugarske pevačice u kojoj joj je neko poručio da je Jelena najveća zvezda u Evropi.

Andrea se prvo oglasila na Instagramu i žestoko je odbrusila Jeleni, a nije štedela ni svoj narod.

Svaka čast ovoj ženi! Došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, skupila pare Bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme koje ne zna niko, čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je ona u objavi.

Kao neko ko važi za pevačicu bez dlake na jeziku, Jelena joj je u svom stilu odgovorila putem Instagrama.

- Draga Andrea, nisam pričala o celokupnoj bugarskoj muzici, već samo o tvojoj - napisala je Jelena uz emotikon koji plače od smeha.

Srbija danas/Instagram/A.N.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.