Jelena Karleuša uputila JAVNU PORUKU pevačici Nadi Obrić - Gospođo bez intimnog čina u WC-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:10

Jelena Karleuša uputila JAVNU PORUKU pevačici Nadi Obrić - "Gospođo bez intimnog čina u WC-u"

Starija pevačica iskazala je svoje mišljenje o Karleušinom albumu bez dlake na jeziku, međutim Jelena joj nije ostala dužna.

Pop zvezda Jelena Karleuša ovog leta izbacila je dva albuma, pod nazivima "Alfa" i "Omega". Ona nije razočarala fanove koji su nestrpljivo čekali da čuju nove numere popularne pevačice.

Međutim, pored brojnih fanova i ljubitelja njene muzike ima i onih kojima se njen rad ne dopada. Po svemu sudeći jedna od njih je i pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nada Obrić, koja je u jednom intervjuu otkrila da nije poslušala album, te otkrila razlog. Jelena je danas na svom Instagram profilu podelila taj video i Nadi javno odgovorila.

- Nisam poslušala i ne volim da slušam te pesme koje pričaju o b*elom, žutom, o skidanju, o s*ksu u toaletu prvu noć. O takvim vulgarnim stvarima se ne priča ni u društvu, a kamoli da se snima o tome - odgovorila je Nada Obrić za domaći medij.

Međutim, Jelena Karleuša, poznata po svom britkom jeziku, nije joj ostala dužna pa je poručila:

- Gospođo, možda da ipak poslušate! Nema s*ksa u WC-u! Sok se pominje ništa strašno - napisala je pevačica na svom storiju.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.