Jelena Karleuša u američkom RIJALITIJU - Izazov je doveo do PRVOG MESTA: Oglasila se i otkrila KAKAV je njen stav

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:57

Jelena Karleuša u američkom RIJALITIJU - Izazov je doveo do PRVOG MESTA: Oglasila se i otkrila KAKAV je njen stav

Ovo je dokaz da je Karli svetska diva.

U Sjedinjenim Američkim Državama trenutno se prikazuje 16. sezona popularnog rijaliti programa "RuPaul's Drag Race" (Rupolova trka dreg kraljica), u kom se nekoliko dreg kraljica takmiči za glavnu nagradu i titulu najbolje. Naredna epizoda, koja će se prikati sledećeg petka, zasigurno će izazvati veliku pažnju u Srbiji.

Naime, takmičarka ruskog porekla, koja se predstavlja kao Plejn Džejn (Plane Jane), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u jednom od zadataka u ovom takmičenju predstaviće se kao naša muzička zvezda Jelena Karleuša.

Igra "The Snatch Game", gde takmičari imitiraju poznate ličnosti i trude se da zasmeju domaćina Rupola, mnogima je omiljeni izazov u ovom rijalitiju, a pobednik često osvaja i glavnu nagradu.

Kako se šuška na društvenim mrežama, takmičarka koja je glumila Jelenu Karleušu osvojila je prvo mesto.

 Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu.

Sada se Karleuša oglasila tako što je podelila objavu Plejn Džejn, što znači da je i nju zainteresovao članak koji govori o njenoj imitaciji. U njemu je napisana i kratka biografija pevačice, kao i to da podržava prava LGBTQIA zajednice.

Srbija Danas/K.L.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.