Jelena Karleuša sutra gostuje u “Utisku Nedelje” i “Između redova”

Izvor: Poznati.info, 23.Okt.2010, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša sutra gostuje u “Utisku Nedelje” i “Između redova”


I dok ste verovatno pomislili da nijedan potez Jelene Karleuše više neće moći da vas iznenadi, izgleda da ste se prevarili. Jelena Karleuša će sutra od 14:00 sati gostovati u emisiji 'Između redova' Jugoslava Ćosića, dok će se nešto kasnije naći kao gost u emisiji 'Utisak nedelje' takođe na televiziji B92.
Uzgred Jelena Karleuša će biti prva folk pevačica koja će gostovati u ovim emisijama. Olja Bećković ju je pozvala u 'Utisak nedelje' još pre nekoliko nedelja, ali Karleuša je bila sprečena zbog ranije najavljenog gostovanja u Tuzli.
Popularna pevačica će verovatno po prvi put govoriti o svom političkom angažmanu, paradi ponosa ali i najpopularnijoj kolumni u Srbiji.
Jelena Karleuša,...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.