Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2020, 12:46

Jelena Karleuša se isTOPila! Na stomaku SALA BEZ!

Ranije je objavljivala slike ukusnih poslastica na Instagramu i pisala da „ništa od toga ne sme da pojede“, jer je na dijeti po savetu nutricioniste.

Sada se odricanje i te kako isplatilo, o čemu svedoče slike i snimci na društvenim mrežama, kojima Jelena Karleuša pokazuje „na kakvu se ribu napravila“.

PROČITAJTE JOŠ Maya Berović priznaje: Jedino mi je suprug oslonac >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u životu!

Pevačica je u storiju na Instagramu otkrila kako je uspela da svoje telo dovede u red, bez gladovanja, ali i motivaciju da potraži savet nutricioniste.

– Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek’ crknu hejteri! – napisala je Jelena.

PROČITAJTE JOŠ Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!

Ona više nema ni trunke viška na stomaku, sve što je trebalo, istopilo se. Ma nema žena ni trunku sala, ali sada mora da se potrudi i da i, dok je u karantinu, sačuva liniju… A da se ne lažemo, nije to baš tako lako… Mada verujemo da će Karli biti disciplinovana…

Jelena Karleuša je čvrsto rešila – Ima da je nema!

PROČITAJTE JOŠ Željko Joksimović ugađa ženi: Kupuje Jovani kuću na moru!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.