Jelena Karleuša progovorila o najblnijem trenutku: Dok su mi saopštavali da sam izgubila bebu, slikali su me paparaci (FOTO)

Izvor: Svet plus, 03.Apr.2024, 10:03

Jelena Karleuša progovorila o najblnijem trenutku: Dok su mi saopštavali da sam izgubila bebu, slikali su me paparaci (FOTO)

Jelena Karleuša, odlučila je da sa svojim pratiocima putem društvene mrežee Instagram, posdeli jedan od svojih najtežih trenutaka u životu, kada je izgubila bebu. 
Tokom turbulentnog perioda njenog braka sa Duškom Tošićem, Jelena je doživela gubitak bebe.  svojoj iskrenosti, Jelena je opisala trenutak neposredno pre njenog prvog koncerta na Ušću, gde je suočena s izazovima koji su se neprestano gomilali. Uprkos pritiscima medija i zabranama, bila je suočena i sa kašnjenjemkoncerta na Ušću i nizom neočekivanih problema.
- Momentat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sedim u šatoru iza bine i ne verujem šta mi govore. Znala...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jelena Karleuša progovorila o najbolnijem trenutku: Dok su mi saopštavali da sam izgubila bebu, slikali su me paparaci (FOTO)

Izvor: Svet plus, 03.Apr.2024

Jelena Karleuša, odlučila je da sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram podeli jedan od svojih najtežih trenutaka u životu...Tokom turbulentnog perioda njenog braka sa Duškom Tošićem, Jelena je doživela gubitak bebe. U svojoj iskrenosti, Jelena je opisala trenutak neposredno pre...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.