Jelena Karleuša ponovo u RIJALITIJU: Snimak najavio učešće u najpopularnijem AMERIČKOM TV FORMATU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 12:21

Jelena Karleuša ponovo u RIJALITIJU: Snimak najavio učešće u najpopularnijem AMERIČKOM TV FORMATU

Amerika je za nju obećana zemlja.

Balkanska diva Jelena Karleuša popularnost širi i van granica starog kontinenta. Jelenin uticaj već godinama unazad se ne oseća samo na Balkanu i Evropi, nego i na američkom tlu.

Svojim nesvakidašnjim smelim stilom i ponašanjem svetske zvezde Karleuša godinama unazad pleni pažnju medija, a jedna od Jeleninin poslednjih objava najavljuje njeno učešće u jednom od najpopularnijih američkih rijaliti formata!

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju je drag rijaliti šou "Snatch Game" koji ulazi u svoju 16. sezonu. U pitanju je format koji se bavi drag kraljicama, koje su česta pojava, a emisija je izuzetno popularna.

Drag kraljice nastupaju u „drag“ odeći, koja ima tradicionalne ženske karakteristike (ne može se reći da oblače žensku odeću, jer žene ne nose takvu odeću). Drag kraljice ne moraju biti gej muškarci, niti transrodne osobe i njihovo „preoblačenje“ ima, pre svega, performativni i zabavljački karakter. One često nastupaju kao pevačice, plesačice, ili kao neizostavni deo LGBT parada.

Drag kraljica koja performira pod imenom Plein Džejn nastupaće kao Karleuša, a Jelena je ovo "aminovala" putem svog Instagram naloga jednim lajkom.

Nema sumnje da će ova epizoda biti propraćena i sa balkanskog područja, a Karlini fanovi jedva čekaju da vide šta je Džejn pripremila.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.