Jelena Karleuša ponovo korak ispred svih: Pevačica u brutalnom izdanju mami uzdahe (FOTO)

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 12:13

Jelena Karleuša ponovo korak ispred svih: Pevačica u brutalnom izdanju mami uzdahe (FOTO)

Jelena Karleuša ponovo je pokazala zašto je smatraju modnom ikonom.
Popularna pevačica, često svoje pratioce ostavlja bez daha odevnim kombinacijama. Ideja nije manjkalo ni ovoga puta, pa se Jelena na beogradskim ulicama ojavila u kombinaciji koja ostavlja bez daha.
Foto: Instagram printscreen/karleusastar
Na sebi je imala crni korste koji je u prvi plan istakao njeno bujno poprsje, crni cipkasti šorc, dok je ispod njega nosila mrežaste čarape, a sve to je ukomponovala sa veliko crnom torbom, dok je oko vrata imala veliku Šanel ogrlicu, dok je na ruci nosila  narukvice brendova "kartije" i "van klif & arpels" .
Jelena je i ovog puta u prvi plan istakla svoju savršenu...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Kaja Ostojić zapalila Instagram provokativnim izdanjem (FOTO)

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 09:53

Kaya Ostojić iznenadila je svoje pratioce novom objavom na Instagramu. ..Njena poslednja fotografija izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama. Njen seksi izgled i brutalno samopouzdanje bukvalno su zapalili društvene mreže...Fotografija na kojoj pevačica pozira u  crnom korsetu koji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.