Jelena Karleuša ponovo iskoristila simboliku Isusa Hrista tokom nasupa (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 15.Okt.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša ponovo iskoristila simboliku Isusa Hrista tokom nasupa (FOTO)

(foto: Instagram/karleusastar) Jelena Karleuša je sinoć, u Novom Sadu, održala nastup za koji se tražila karta više, a i ovog puta se potrudila da iznenadi prisutne fanove neobičnim stajlingom.Duboke sive čizme i triko optočen kristalima upotpunila je stilizovanim vencem od trnja, što predstavlja jedan od najprepoznatljivijih simbola Isusa Hrista. Pored toga, Jelena je nakon nastupa postavila fotografiju na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << stoji u pozi raspeća, čime je dodatno upotpunila simboliku celog stajlinga. (foto: Twitter/karleusastar) Podsetimo, Karleuša se i ranije poigravala sa hrišćanskim simbolima, pa je tako u spotu za pesmu Upravo ostavljena predstavila samu sebe raspetu na krstu (2005. godine), a u reklamnoj kampanji za koncert u Areni 2010. godine smo takođe mogli da je vidimo sa krunom sačinjenom od trnja.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IDE MACA OKO TEBE! Karleuša napravila haos u Novom Sadu i guzom fanove dovela do delirijuma! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2016

Foto: Promo..Pevačica Jelena Karleuša je sinoć nastupila u Novom Sadu, a koliko je interesovanje bilo za njen koncert, najbolje govori činjenica da su karte, bez obzira što nisu bile jeftine, "planule" za samo nekoliko sati...U kristalnom bodiju, visokim čizmama i sa krunom od bodlji na glavi,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.