Jelena Karleuša podelila emotivne trenutke: Da mogu, zaštitila bih sebe! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša podelila emotivne trenutke: Da mogu, zaštitila bih sebe! FOTO

Jelena Karleuša putem društvene mreže Fejsbuk, sa svojim obožavaocima, podelila je sliku iz detinjstva i uz nju objavila veoma emotivnu poruku.

Iako mnogi smatraju da je veoma samoživa i ponekada veoma drska, Jelena Karleuša je nebrajano puta do sada pokazala da je ustvari veoma emotivana, a to dokazuje i fotografija koju je objavila putem Fejsbuka, uz veoma dirljiv komentar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Naime, pop diva postavila je svoju sliku iz detinjstva, uz veoma dirljiv komentar: "‪Da mogu da sedim pored male Jelene sad, učinila bih sve da je zaštitim od svega što je čeka...‬ ‪Yin and yang".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.