Jelena Karleuša oplela po X faktoru, žiriju u učesnicima: Smorčina dosadna!

Izvor: Blic, 06.Mar.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša oplela po "X faktoru", žiriju u učesnicima: Smorčina dosadna!

Da je neko pitao JK šta misli o "X faktoru", ona bi rekla (naravno, da nije u ilegali): "Moja ocena X Faktora-SMORČINA DOSADNA. Je*eš show u kom su haljina i šminka Emine Jahović najinteresantniji momenat.". No, pošto je niko nije pitao, ona je ovaj muzički šou prokomentarisala na Tviteru.

Jelena Karleuša se oglasila povodom muzičkog šoua >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "X faktor" sada kada je on već pri kraju.

U svom stilu, prokomentarisala je žiri i takmičare, zaključivši kako niko od njih nema taj "iks faktor" koji je potreban.

Moja ocena X Faktora-SMORČINA DOSADNA. Jebeš show u kom su haljina i šminka Emine Jahović najinteresantniji momenat.

Jelena Karleusa (@karleusastar) March 6, 2014

Ako ćemo iskreno-svi su u X Faktoru bili fantastični pevači. Ako ćemo iskreno-niko od njih nije imao X Faktor. Ako ćemo iskreno-ni žiri.

— Jelena Karleusa (@karleusastar) March 6, 2014

Iz produkcije "X faktora" samo su kratko rekli kako nemaju komentar na ovaj Jelenin stav o emisiji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena Karleuša oplela po "X faktoru", žiriju u učesnicima: Smorčina dosadna!

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2014

Da je neko pitao JK šta misli o „X faktoru“, ona bi rekla (naravno, da nije u ilegali): „Moja ocena X Faktora-SMORČINA DOSADNA. Je*eš show u kom su haljina i šminka Emine Jahović najinteresantniji momenat.“. No, pošto je niko nije pitao, ona je ovaj muzički šou prokomentarisala na Tviteru.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.