Jelena Karleuša ne štedi nikoga! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2023, 10:56

Jelena Karleuša ne štedi nikoga! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu!

Jelena Karleuša ne štedi nikoga, pa pored toga što joj smeta "iskakanje" Aleksandre Prijović svuda, udarila je i na Lepu Brenu! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu!

Aleksandra Prijović, održala je tri spektakularna koncerta u Štark Areni koja je do poslednjeg mesta bila puna svaki put.

Iznenađenja za publiku nije manjkalo ni kada su u pitanju Prijini gosti, a fanovima se najviše dopalo kada je na binu izašla Lepa Brena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i kada su posle izvođenja pesme  "Poželi sreću drugima", obe pustile suze.

Snimci sa koncerta, kao i tekstovi, preplavili su društvene mreže i medije, što je Jeleni Karleuši zasmetalo, pa je napisala sledeće:

"Izvinite, stvarno ne kapiram euforiju oko Aleksandre Prijović. Iskače mi svuda oduševljenje, patos, zavijanje i kukurikanje. Ne slušam tu muziku, ali jbg imam pravo na mišljenje. Pa Karli je, bre, raketa za ovo. Izgleda da živim na totalno pogrešnom mestu. Karli me, bre, diže, ova neharizmatična gospođa u pristojnim, ali bezveznim stajlinzima me totalno spušta. 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.