Jelena Karleuša napravila haos u Turskoj! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša napravila haos u Turskoj! VIDEO

Muzička zvezda Jelena Karleuša nastupala je u Turskoj povodom proslave fudbalskog kluba "Bešiktaš" koji je osvojio titulu.

Balkanska diva, Jelena Karleuša, pozvana je od strane uprave fudbalskog kluba "Bešiktaš", za koji igra njen suprug Duško Tošić, kako bi proslavili osvajanje prvenstva u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Turskoj:"Predsednik je pitao Duška, on je pitao mene, razmišljala sam jedno trećinu stotinke i rekla sam da, da da!" Za ovaj nastup odabrala je posebnu kreaciju, kao što i uvek radi kada su njeni koncerti u pitanju. Ona je spektal pred 60 hiljada ljudi započela pesmom "We are the champions" , a onda je nastavila da niže svoje hitove. Nakon sjajnog nastupa, Jelena se prepustila noćnom životu, gde je sa svojom suprugom i njegovim saigračima nastavila proslavu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.