Jelena Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću: Moraću da reagujem, ako dođe do provokacija!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 16:51

Jelena Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću: Moraću da reagujem, ako dođe do provokacija!

Jelena Karleuša, veliki je prijatelj Dragane Mirković i ne krije koliko joj je teško zbog svega što proživljava njena koleginica koju smatra članom porodice.
Na konferenciji za medije koju je održala povodom njenog nastupa na jednom festivalu, prokomentarisala je i goruću temu u medijima - razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, gde je čvrsto zauzela stranu svoje koleginice i prijateljice.
View this post on Instagram
A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)
- Dragana je moja velika prijateljica. Doživljavam je kao člana porodice. Jako mi je žao to što je doživela. Moram da kažem, iako će ona možda da se naljuti pošto pričam na ovu temu. Dragana mi je rekla...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.