Jelena Karleuša izvređala Viki kao nikad od sada

Izvor: Tracara.com, 29.Mar.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša izvređala Viki kao nikad od sada

Netrpeljivost Jelene Karleuše i Viki Miljković se nastavlja i u najnovijoj epizodi Zvezda Granda. A u njoj, Karleuša je brutalno isprozivala koleginicu, kao nikad do sada. Na oficijalnom YouTube kanalu ovog takmičenja objavljena je najava za sledeću epizodu, gde, između ostalog, možemo da pogledamo i deo žestoke svađe između dve pevačice. ”Ti si šerpa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Toliko si prazna i toliko glupa da i tvoja rođena majka misli da si velika greška”, rekla je Jelena Viki. A kakav je dobila, saznaćemo već u subotu na Prvoj televiziji. Najavu možete pogledati u nastavku:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

NIKAD BRUTALNIJA! Karleuša: VIKI, TI SI TOLIKO GLUPA DA I TVOJA MAJKA MISLI DA SI VELIKA GREŠKA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 29.Mar.2018

Da Jelena Karleuša i Viki Miljković ne mogu očima da se gledaju nije nikakva tajna. Dve pevačice su se žestoko zakačile na snimanju Zvezda Granda i celu svađu ćete imati priliku da gledate već u subotu na Prvoj televiziji.. Jelena je Viki između ostalog rekla: “Ti si šerpa, ti si toliko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.