Izvor: Scandal.rs, 07.Avg.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša i kolege isteruju politiku iz muzike: Šta su rekli o koncertu Dina Merlina u Beogradu?

Poznati bosanski pevač i autor, Dino Merlin će nakon više od 20 godina nastupiti u Beogradskoj areni početkom decembra. Iako datum još nije preciziran, odmah nakon zvanične potvrde njegovog dolaska osvanulo je nekoliko tekstova koji su bili obojeni nacionalizmom i ovom izvođaču ne idu u korist. Na socijalnim mrežama su se nakon najave Merlinovog nastupa [...]
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Dino Merlin

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

šta domaća estrada misli koncertu Dina Merlina u Beogradu?!

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2011

Poznati bosanski pevač i autor, Dino Merlin ce nakon više od 20 godina nastupiti u Beogradskoj areni početkom decembra. Iako datum još nije preciziran, odmah nakon zvanične potvrde njegovog dolaska osvanulo je nekoliko tekstova koji su bili obojeni nacionalizmom i ovom izvođaču ne idu u korist.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.