Jelena Karleuša častila fanove provokativnom fotografijom iz kade!

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša častila fanove provokativnom fotografijom iz kade!

Pevačica je na svom Instagram profilu postavila seksi fotografiju iz kupatila

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša postavila je na svoj Instagram profil seksi fotografiju iz kade, a među nogama koje izviruju iz pene drži sapun marke Koko Šanel.

Međutim, taj detalj bacio je u senku Jecine seksi noge, pa se ispod fotografije povela žustra rasprava njenih pratilaca. Jedni tvrde da se pevačica razmeće čak i preskupim sapunima, dok drugi smatraju da je ona zvezda koja to sebi može i treba da priušti.

Izvor: Nadlanu.com

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Koristi samo Šanel sapun: Srpska pevačica izazvala buru komentara

Izvor: B92, 27.Jun.2015

Pevačica je na svom Instagram profilu postavila seksi fotografiju iz kupatila....Jelena Karleuša postavila je na svoj Instagram profil seksi fotografiju iz kade, a među nogama koje izviruju iz pene drži sapun marke Koko Šanel...Međutim, taj detalj bacio je u senku Jecine seksi noge, pa se ispod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.