Jelena Karleuša brutalno o Kristini Kockar, za koju tvrdi da je mučenica!

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša brutalno o Kristini Kockar, za koju tvrdi da je mučenica!

Pop diva Jelena Karleuša iskoristila je svoj "Twitter" nalog da opiše scenu iz knjižare, ali i da javno prozove Kristinu Kockar.

Naime, Karleuša je u svaom statusu opisala trenutak u knjižari, kada su sve devojčice ušle da kupe knjigu Kristine Kockar, koje nažalost nije bilo. Njih je to rastužilo, ali prisutne obradovalo, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je predstavljalo neku vrstu bunta prema takvoj literaturi.

- Ono kada znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je dokurčio šljam - napisala je Jelena.

Jelena i Kristina svakodnevno ratuju i u trenutku kada su svi pomislili da je došlo do primirja, situacija se ponovo zakuvala. Pevačica je na statusu dobila pozitivne i negativne komentare. Postoje pratioci koji po9državaju Karleušu, ali i oni koji smatraju da ni ona nije oličenje kulture.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.