Jelena Karleuša: Volim kad me Duško brani

Izvor: Blic, 14.Jun.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Volim kad me Duško brani

Fudbaler Duško Tošić i suprug Jelene Karleuše gostujući u emisiji “Amidži šou” priznao je da je razgovarao sa voditeljem Ivanom Ivanovićem o prozivkama na račun pevačice. Tošić je rekao da je Ivanovića zamolio da ne omalovažava njegovu suprugu, a kako Karleuša kaže za “Blic”, prija joj kad je muž brani.

- Pričali smo kao muškarac sa muškarcem, ali ne vredi. Ako je to njemu na čast, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neka i dalje to radi - rekao je Tošić.

Da li zbog treme ili zbog teme koja nije prijala fudbaleru Crvene zvezde, napravio je niz lapsusa u nameri da zaštiti svoju suprugu Jelenu Karleušu.

- Malo sam 'kriv' na Crvenu zvezdu kao klub, na upravu, zato što dolazi (aludirajući na Ivanovića) na utakmice i potencira da je zvezdaš. O toj temi ću popričati s upravom kluba i mislim da ću naći rešenje - rekao je Tošić, što je voditelj Ivan Ivanović, u svom stilu prokomentarisao:

Za garderobu 10.000 evra

Jelena Karleuša je za pripremu gostovanja u emisiji "Amidži šou” potrošila više od 10.000 evra na garderobu. Nosila je cipele Kristijan Lobotin („isolde 160"), koje koštaju 2.750 evra, pantalone „balmain" čija je cena 2.500 evra i prsluk „filip plan" - 5.000 evra.

- Rekao je "da je kriv na upravu Zvezde”, a ja nemam komentar na to jer nisam razumeo šta to znači - rekao je za "Blic” Ivanović.

Ovo, međutim, nimalo ne smeta Karleuši, koja kaže kako je ponosna na svog supruga zato što je štiti od svega i od svih.

- Valjda je normalno da suprug staje u odbranu svoje žene i majke svoje dece.

Nažalost, Duško je svakodnevno suočen sa jednim takvim apsurdom i nepravdom da mu ženu napadaju. Ali to je cena slave. Ovde se napadaju samo oni koji vrede - rekla je za "Blic” Karleuša.

Povodom minulog "incidenta” i sukoba njenog supruga i TV voditelja Ivana Ivanovića, Jelena je odgovorila:

- Dokle više taj Ivanović? Dokle će svako ko napadne Jelenu Karleušu dobijati sumanuti medijski prostor? Vreme je da se to zaustavi. U kakvoj to zemlji živimo gde je postalo normalno i trend da muškarci javno vređaju žene? Fuj! Zgađena sam.

Ona kaže kako je tokom svoje sedamnaestogodišnje karijere osporavana, ali da je naučila da se nosi sa tim.

- Sve mi zameraju, ali to u meni izaziva samo inat i rešenost da budem još bolja - dodala je.

Povezane vesti: Ognjen Amidžić staje na ludi kamen 25. maja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.