Jelena Karleuša: ’Pretvorilo se srce u kamen’

Izvor: Tracara.com, 04.Apr.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: ’Pretvorilo se srce u kamen’

Jelena Karleuša nesumnjivo prolazi kroz najteži period života. Početkom marta ostala je bez majke Divne koja joj je bila najveće podrška, ali se već vratila poslovnim obavezama. Pevačica se vratila svojim uobičajenim obavezama, a sve češće je i na društvenim mrežama. Odlučila je da život mora da krene dalje, ali ne prođe nijedan dan a da Jelena na neki način ne održi sećanje na preminulu majku. Prvo što je uradila posle Divnine smrti bila je odluka da skrati kosu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ima frizuru baš kao njena majka, potom je napravila dredove koje je jedno vreme Divna takođe nosila, da bi ih veoma brzo ošišala. Sada je Jelena na Instagram storiju odgovorila na prozivke da je brzo skinula crninu, da se razgolitila, pa i što je nastavila sa snimanjem emisije Zvezde Granda, a ona je na to imala da poruči svima samo jedno: “Pretvorilo se srce u kamen…” a onda je postavila Divnin snimak.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Tužan razlog: Karleušu osudili što je skinula crninu!

Izvor: Press, 04.Apr.2019

Jelena Karleuša je prošle nedelje skinula crninu i vratila se poslu, a na snimanju emisije "Zvezde Granda" pojavila u totalno novom izdanju. . Foto:republika. Jelena Karleuša se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.