Jelena Karleuša PODRŽALA Anđelu Đuričić: Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijama, UJEDINJENE u borbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:03

Jelena Karleuša PODRŽALA Anđelu Đuričić: Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijama, UJEDINJENE u borbi

Dobra dela spajaju ljude, tako je bilo i ovog puta.

Anđela Đuričić, lepa i popularna Crnogorka koja je slavu stekla učešćem u jednom rijaliti formatu i koja je se oprobala u svetu novinarstva, trenutno se povukla iz medija. No, sa svojim pratiocima održava kontakt putem socijalnih mreža.

Svojom najnovijom objavom se dotakla trenutno najaktuelnije teme koja se pojavila u našim medijima, a to je "Peticija da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delo".

- Javno, glasno i jasno se pridružujem preticiji da osvetnička p*rnografija bude krivično delo - napisala je Anđela na svom Instagram profilu.

Današnje vreme, iako dosta napredno u mnogim segmentima poput tehnologije, reklo bi se da je sa druge strane dovelo do potpunog moralnog i ljudskog posrnuća. Danas, kada je sve lako dostupno, često se povrede osećanja, ugrozi privatnost, a tek o kršenju ljudskih prava i da ne govorimo.

Mnoge javne ličnosti, među kojima je i Anđela Đuričić, odlučile su da dignu glas i svoj uticaj iskoriste na pravi način - da se stane na put maltretiranju i zlostavljanju žena i muškaraca, jer svako od nas može biti meta bulinga.

- Ima Boga, on sve vidi - glasila je sledeća poruka Đuričićeve.

Verujemo da će zahvaljujući svim javnim ličnostima ova tema napokon dobiti pažnju koju zaslužuje i da će na ovom polju biti pomaka.

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša je takođe podržala ovu peticiju, samim tim i stav koji ima Anđela, te tom prilikom otkrila i mnoštvo intrigantnih detalja iz privatnog života i braka sa Duškom Tošićem, o čemu možete čitati klikom na OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.