Izvor: Svet, 01.Apr.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Nisam gost kod zlog patuljka!

U večerašnjoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" najavljeno je da će gost biti niko drugi do sama Jelena Karleuša koja se u svakoj emisiji popularnog voditelja nađe na listi za ismevanje. Ivanović ne propušta priliku da potkači Karleušu, prozivajući je za glas i sve što ima veze sa njom... Zato je bilo iznenađujuće kada je medijima 1. aprila prosleđena najava iz Prve televizije da će Karleuša biti gost kod Ivanovića, a uz najavu je priložena čak i fotografija.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša kod Ivana Ivanovića…

Izvor: Dzungla.org, 01.Apr.2011

..je samo još jedna u nizu šala povodom 1. aprila, očito je da njih dvoje nastavljaju svoj 'medijski rat'.. . U večerašnjoj emisiji 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' najavljeno je da će gost biti niko drugi do sama Jelena Karleuša koja se u svakoj emisiji popularnog voditelja nađe na listi za ismevanje....

Nastavak na Dzungla.org...

Jelena Karleuša: Nisam gost kod zlog patuljka!

Izvor: medio.rs, 02.Apr.2011, 06:13

U večerašnjoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" najavljeno je da će gost biti niko drugi do sama Jelena Karleuša koja se u svakoj emisiji popularnog voditelja nađe na listi za ismevanje. Ivanović ne propušta priliku da potkači Karleušu, prozivajući je za glas i sve što ima veze sa njom..

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.