Jelena Karleuša: Najmoćniji momenti lajv spektakla! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2020, 10:17

Jelena Karleuša: Najmoćniji momenti lajv spektakla! (VIDEO)

Najmoćniji momenti lajv spektakla! Jelena Karleuša je u samo 60 minuta napravila neviđeni spektakl. Četiri kostima, tri mašine, gošće...

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je večeras, 24. maja, onlajn koncert za pamćenje i do sada neviđenim muzičkim spektaklom oduševila skoro 100.000 ljudi koji su isti pomno pratili preko Youbox aplikacije.

Jelena Karleuša je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << spektakularno, u svom stilu, koncert počela tako što je sletela iz helikoptera, a zatim crnim džipom nastavila da se vozi do bine. Jelena je po ko zna koji put pomerila granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Da joj nema ravne i kada su odevne kombinacije u pitanju, muzička zvezda je pokazala i ovog puta, s obzirom na to da je za samo sat vremena promenila čak četiri odevne kombinacije.

Jelena je na samom početku koncerta zablistala u crnom seksi kostimu i dubokim crnim čizmama, a ono što se takođe moglo primetiti je to da je izgledala nikada bolje.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.