Jelena Karleuša: Ja sam apsolutni fan Doris Bizetić

Izvor: Story, 07.Nov.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Ja sam apsolutni fan Doris Bizetić

Pevačica je otkrila da je ekscentrična Doris potpuno fascinira, a evo i zbog čega.

Jelena Karleuša, foto: Instagram

Kao modni žiri Ekskluziva, Jelena Karleuša uvek iznova otkriva kolege i koleginice koji umeju svojim stajlingom da je iznenade, pa je tako ovoga puta naišla na favorita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Naime, ona je otkrila da je veliki fan Doris Bizetić. Na Dorisinu izjavu da ne voli modu Karleuša se nasmejala.

- Doris Bizetić Nigrin za mene je apsolutno otkrovenje. Ja moram da kažem da sam ja jedan od njenih fanova i žao mi je što nisam bila na njenom mit end gritu. Ona definitivno ne treba da se bavi modom kao i svi drugi zato što je ona stvarno kao što je rekla sama stil po sebi- rekla je Jelena.

Pogledajte kako se Doris snašla u ulozi modne blogerke.

Čudi nas što Doris tvrdi da ne voli modu s obzirom da se nedavno okušala i kao blogerka, ali da ima pomalo ekscentričan stil i više je nego sigurno.

S druge strane, Jelena zaista voli modu, pa su njenom stručnom sudu bile izložene i Severina i Seka Aleksić. Ove nedelje dobile su od pevačice samo reči hvale, a posebno Sekina figura.

- Seka je u belom, a belo širi i televizija goji, i njena linija izgleda jako pristojno, tako da i u belom ona izgleda jako slim- zaključila je pevačica.

Pročitajte kako je Jelena ocenila stajling svojih koleginica.

Ipak koleginicine cipele joj se nikako nisu dopale, a identično je prošao i izbor obuće Maje Berović. Iako joj se pevačicina haljina jako dopala.

- Cipele su naravno katastrofa pošto naše pevačice generalno ništa ne mogu da uklope do kraja- zaključila je Jelena.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.