Jelena Golubović polila Čupa vrelom kafom

Izvor: Blic, 01.Okt.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović polila Čupa vrelom kafom

Čupo je zadobio opekotine po licu i rukama nakon što ga je Jelena Golubović polila vrelom kafom po glavi i rukama. Rediteljka je završila u izolaciji i u ovom momentu može samo da je posećuje ovonedeljna gazdarica Divna Karleuša.

Golubovićeva je napravila novi skandal kada je Čupa Kalača polila vrelom kafom po glavi, a sve zbog toga što ju je iznervirao zato što je masirao druge farmerke.

Pevaču su se od vrele kafe pojavile opekotine po licu i rukama, a on >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je konstatovao da je Jelena spremna da nekome učini nešto na spavanju.

- Njoj treba dijagnoza! Ona će nekoga napasti - komentarisao je Čupo.

Šeki Turković je posle ovog događaja otišao u sobu da kritikuje Jelenu koja mu je saopštila da je Čupo prvo tražio da ona njega masira, da bi zatim on otišao da masira Divnu.

Zadruga je odlučila da Jelenu kazni izolacijom i sa njom jedino sme da priča Divna, koja je i pored silnih napada od strane rediteljke otišla da je poseti.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Golubović polila Čupa vrelom kafom

Izvor: Dzungla.org, 01.Okt.2013

Čupo je zadobio opekotine po licu i rukama nakon što ga je Jelena Golubović polila vrelom kafom po glavi i rukama. Rediteljka je završila u izolaciji i u ovom momentu može samo da je posećuje ovonedeljna gazdarica Divna Karleuša.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.