Ja kad UMREM hoću... - Karleuša otkrila svoje zahteve NAKON SMRTI - Fanovi šokirani njenom izjavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 14:08

"Ja kad UMREM hoću..." - Karleuša otkrila svoje zahteve NAKON SMRTI - Fanovi šokirani njenom izjavom

Jelena Karleuša podelila je sa svojim fanovima jedan poseban zahtev, a to je da nakon smrti želi da bude sahranjena u specijalnom kovčegu.

Pevačica Jelena Karleuša često komentariše različite teme, a sada je objavom šokirala sve svoje pratioce.

Ona je imala specijani želju da kada umre bude sahranjena u specijanom kovčegu, što je izazvalo mnoge burne reakcije.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sanduka uz dugu poruku u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pretočila svoje misli.

- Pošto se generalno bavim dizajnom, uvek sam razmišljala zašto pogrebni kovčeg mora da izgleda SAMO ovako. Zašto uvek jedan isti dosadni oblik? Zašto iskopavamo grob u ovom obliku? Čemu taj pravougaoni momenat? Zašto kovčeg nema oblik SRCA na primer? Ili leptira? Kruga? Zvezde? Ja kad umrem hoću da mi se napravi kovčeg u obliku srca! I takvu rupu da iskopate! Nisam ja tompus, nisam ja neka debela glista! Ja sam JA! Ja sam sve ono što mi je u srcu... ne u bubregu! Hoću SRCE! I ako me za**bete, verujte ZNAĆU, posraće vas jato ptica i znaćete da sam JA! - napisala je Karleuša u objavi.

Podsetimo, pevačica nikada ne krije svoje mišljenje i uvek iskreno govori o svakoj temi, pa tako nije imala problem ni da prokomentariše temu smrti.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.