Ja VIDIM Divnu... - Jelena Karleuša objavila dirljivu fotografiju - Čitava javnost zapazila OVAJ DETALJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 16:44

"Ja VIDIM Divnu..." - Jelena Karleuša objavila dirljivu fotografiju - Čitava javnost zapazila OVAJ DETALJ

Ona je objavila fotografiju sa ćerkom Nikom, pa pokrenula lavinu komentara u kojima su fanovi pisali o sličnosti devojčice i Jelenine pokojne majke Divne.

Jelena Karleuša dala je sebi oduška nakon naporne sezone i otputovala je sa naslednicama u Italiju.

Osim posete raznih znamenitosti, one su boravak u ovoj državi iskoristile i kako bi probale italijanske specijalitete, posebno sladoled po kojem su prepoznatljivi.

Sve lepe trenutke zabeležile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su kamerom, a najsimpatičnije od njih su podelile na društvenim mrežama.

Ipak, jedna fotografija je Jeleninim pratiocima privukla najviše pažnje.

Na slikama koje je objavila pevačica, ona jede sladoled sa mezimicom, a ono što su mnogi primetili je neverovatna sličnost između Nike i Jelenine majke Divne Karleuše.

- Ja vidim Divnu u Niki - napisao je jedan Jelenin pratilac sa emotikonom srca, dok su se drugi složili s time.

"Jao i ja! Čim sam ugledala sliku, pomislila sam kako liči na Divnu!", "Ćerka kombinacija tate i bake. Baš lepa devojčica", "Nika liči na baku", "Koliko je lepa Nika", neki su od komentara.

Srbija Danas/K.L.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.