JK zavrtela festival muzike u Vrnjačkoj Banji

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK zavrtela festival muzike u Vrnjačkoj Banji

Pop zvezda Jelena Karleuša bila je najveća zvezda u ponedeljak završenog sedmog po redu festivala zabavne muzike Banja 2012 – Dunav osiguranje.

Jelena je dobila specijalnu nagradu festivala za najtiražniji album godine, a u kraljicu srpskog banjskog turizma stigla je neposredno pred izlazak na scenu, pod policijskom pratnjom. Kako je i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tražila, Divu su u Banji čekale neprskane jabuke, grickalice bez glutena i Evian voda. Hiljade ljudi okupljenih na trgu Promenada vrištalo je u glas do izlaska dive na scenu koja ih je pojavom ostavila bez teksta. Jelenina odevna kombinacija bila je ubitačna za muški deo publike pa su okupljeni šumadinci bukvalno urlali.POGLEDAJ I FOTO: JK zapalila Vrnjačku BanjuJelena im nije ostala dužna, pa ih je „počastila“ odličnom koreaografijom koja je pokazala sve nje obline, pa i više od toga. Viki napravila lom!U revijalnom delu festivala pojavila se i Violeta Viki Miljković, koja je sa tridesetak igrača na sceni izvela pesmu „Rumba“. Pevačica je kako scenskim nastupom tako i pesmom podigla na noge okupljenu publiku, i definitivno će ovo biti nastup o kome će se dugo pričati u banjskoj lepotici.Viki je privuka pažnju i nekoliko stranih producenata koji su boravili u Banji zbog karnevala, pa je izvestan i proboj na inostrano tržište. Pobedio Dado Glišić!Pobedu na sedmom po redu festivalu u Banji odneo je Dado Glišić sa pesmom „Dođi“. Drugo mesto osvojili su Nevena i Filip iz Prvog glasa Srbije sa pesmom „Nesrećo“. Treće mesto osvojila je Milica Krsmanović.Nagrada za najbolju kompoziciju pripala je Martini Vrbos, za žensku interpretaciju, Maji Nikolić, a za mušku, Nenad Cvijetić. Nagradu novinara odnela je Zejna, dok je nagradu za debitanta festivala dobio Igor Terzija. Nagradu za najbolji tekst dobili su Željko Vasić i Dule Alagić, dok je za najbolji aranžman nagrađen Saša Dinić za pesmu koju je izvela Snežana Nešić.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

JK zapalila Vrnjačku Banju!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012

Pop zvezda Jelena Karleuša bila je najveća zvezda u ponedeljak završenog sedmog po redu festivala zabavne muzike Banja 2012 – Dunav osiguranje. Jelena je dobila specijalnu nagradu festivala za najtiražniji album godine, a u kraljicu srpskog banjskog turizma stigla je neposredno pred izlazak na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.