JK u autralijskom Cosmopolitanu

Izvor: Poznati.info, 04.Mar.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK u autralijskom Cosmopolitanu

I dok je većina domaćih medija bojkotuje, svetska štampa sve češće se bavi likom i delom Jelene Karleuše. Ovoga puta našla se na stranicama australijskog Cosmopolitana.

Oni su JK uporedili sa Lady Gagom, ali su naglasili kako se ona bavi estradom još od 1995 godine, i od tada pa sve do danas šokira javnost svojim izjavama, nastupima i muzikom. Naveli su i broj njenih pratilaca na društvenim mrežama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
”Posle američkog “W” magazina, evo kako najtiražniji australijski magazin piše o JK! Možda bi domaći mediji mogli da nauče kako treba pisati o ženi koju svetski mediji slave i stavljaju ispred planetarne Lady Gage”- napisala je JK.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Karleuša u australijskom ‘Cosmopolitanu’

Izvor: Tracara.com, 05.Mar.2014, 09:53

Jelena Karleuša našla se na stranicama australijskog izdanja Cosmopolitana! Srpska zvezda uvrštena je među nekoliko izvođača koji su karijeru izgradili u državama u kojima su rođeni, bez pomoći svetskih mogula kao što je Simon Cowell. U članku pod naziv Srpska Gaga, novinar kaže da je pevačica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.