JK ili Sindi, kojoj bolje stoji haljina?

Izvor: Poznati.info, 09.Okt.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK ili Sindi, kojoj bolje stoji haljina?

Ivana Stamenković Sindi sinoć je na Storijevom rođendanu prošetala haljinu kakvu je Jelena Karleuša nosila pre nekoliko godina.

Sindi je sinoć zaista zablistala na crvenom tepihu i pokazala je šta znači dobro telo u tridesetim godinama. Zasenila je mnoge koleginice oko sebe, a muškarce ostavila bez daha.

Kada smo malo bolje analizirali njenu toaletu, shvatili da nam je haljina poznata. Pročačkali smo našu arhivu i pronašli fotografiju na kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Jelena Karleuša odevena u skoro istu takvu haljinu.

JK je ovu kreaciju nosila pre nekoliko godina na dodeli nagrada u Banja Luci, a nakon toga i u svom novogodišnjem šou programu na TV Pink. Ipak, poslednju sud je vaš. Kojoj bolje stoji ova zlatna haljina?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.