JK: Kad te secnem zaboleće, kad te kresnem pregorećeš!

Izvor: Poznati.info, 30.Dec.2010, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Kad te secnem zaboleće, kad te kresnem pregorećeš!


Popularna pevačica Jelena Karleuša, predstaviće svoj novi singl 'Muškarac koji mrzi žene' u emisiji 'Ami Dži Šou' koja je na programu 4. januara na televiziji Pink. www.poznati.info je kao i uvek ekskluzivno došao u posed teksta nove pesme koji je šokantniji nego ikada! Mediji su pre nekoliko dana objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << stih koji glasi: 'Samo napred, biću tvoja kazna, da uništim ti život, više volim od orgazma.'
Međutim www.poznati.info ide korak dalje i ekskluzivno Vam otkriva još šokantniji deo teksta nove pesme 'Muškarac koji mrzi žene'.
Nisam kriva što ti nanosim zlo, ja sam samo mali zbir onog što mi se dogodilo;
Kad te secnem zaboleće, kad te kresnem pregorećeš! - poručuje Jelena Karleuša u novoj pesmi koja će svoju premijeru imati 4. januara na televiziji Pink.
Sudeći po tekstu, ne sumnjamo da će 'Muškarac' nadmašiti popularnost 'Insomnije' koja je obeležila proteklu godinu.
Slične, interesantne teme: Najveći biseri Jelene Karleuše Jelena Karleuša: Podignite glavu i srednji prst još više Nova Godina: Jelena Karleuša u Budvi za 70.000 evra!

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

KARLEUŠA: POSLE PISANJA NEMA KAJANJA

Izvor: Kurir, 31.Dec.2010, 13:19

Godina za pamćenje! Do 2010. Jelena Karleuša bila je pevačica, a u godini za nama postala je prvorazredna kulturološka, pa i politička pojava, prevashodno zahvaljujući kolumnama koje je pisala za Kurir. Trajalo je, doduše, kratko, ali bilo je ubitačno, i proširilo se po celom Balkanu...Ova estradna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.